ΕΠΙ-ΣΚΕΨΕΙΣ:

Free Web Counter

Αρχειοθήκη Κειμένων

13 Φεβ 2010

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ NEO ΠΟΛΕΜΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ
Το πρώτο ταξείδι του πρωθυπουργού των γραικύλων ήταν για να καταθέσει ξανά στέφανο στο μνημείο του σφαγέα των Ελλήνων! Μήπως ήταν θείος του;
Η συσζήτηση για παραχώρηση ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες αποτελεί μια «μετά πολλών προηγουμένως» εθνική προδοσία, χειρότερη από εκείνη του 1453 (!!!). Τότε οι ελληνες και οι χριστιανοί γνώριζαν ότι οι μουσουλμάνοι είναι κατακτητές, δηλαδή εχθροί, και η επίγνωση αυτή διατηρήθηκε για πάνω από τετρακόσια έτη. Σήμερα, κίναιδοι και πρωκτόλακοι πολιτικοί, (τους οποίους όρισαν ως αντιπροσώπους τους ξένες μυστικές υπηρεσίες για να διοικούν την Ελλάδα), αποτελούν τον πλέον επικίνδυνο εχθρό των Ελλήνων, όλων των εποχών, περισσότερο και από τους πέρσες. Διότι, με ύπουλες παρανομίες και παραβιάσεις του συντάγματος, προσπαθούν να εξισλαμίσουν τον πληθυσμό του τόπου μας, ώστε να αποφύγουν την κατά μέτωπο επίθεση. Βεβαίως, όλες αυτές οι φαινομενικώς πολιτικές κινήσεις, αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης πολεμικής στρατηγικής, και όταν η διάβρωση στο ελλαδιστάν καταρρακώσει τις αντιδράσεις του λαού, φυσικά θα ακολουθήησει και πολεμική επίθεση, μόνο και μόνο για επικύρωση της εξουσίας με νέους αποδοτικώτερους όρους για τους μουσουλμάνους. Όσοι πιστεύουν ότι θα συνηπάρξουμε, είναι ηλίθιοι σε βαθμό κακουργήματος.
• Η ιθαγένεια, δηλαδή η καταγωγή της γενειάς, δεν παραχωρείται με σφραγίδες, αλλά εκ της φυλετικής καταγωγής και του τόπου, εφ' όσον φυσικά διατηρείται και η πολιτισμική συνέχεια. Π.χ. ένας τσιγγάνος παραμένει τσιγγάνος αν και γεννήθηκε στην Ελλάδα, διότι και η φυλετική καταγωγή του είναι δεν ελληνική, (αλλά από τους Τσιγιάνους της Μογγολίας), ούτε και πολιτισμικώς αλλοτριώθηκε.
• Η υπηκοότητα, δηλαδή σε ποίου κράτους την νομοθεσία υπακούς, είσαι νομοταγής πολίτης, παραχωρείται με εντολή, διότι είναι επίκτητο στοιχείο. Οποιοσδήποτε ξένος σε οποιαδήποτε χώρα (πλην της Ελλάδος) επιβάλλεται να σέβεται την νομοθεσία του κράτους στο οποίο βρίσκεται. Η παραχώρηση υπηκοότητος εννοεί την μόνιμη διαμονή ή διαμονή επί μακρώ... χωρίς να χρειάζεται τακτική ανανέωση της αδείας παραμονής. Δηλαδή είναι πλέον μόνιμος φιλοξενούμενος.
Ποίοι ζήτησαν, τί ζήτησαν; τί έδωσαν οι πολιτικοί; Οι μουσουλμάνοι ζήτησαν να γίνουν Έλληνες, δηλαδή να μάθουν την ελληνική γλώσσα, να σεβαστούν τον ελληνικό πολιτισμό; Αποποιήθηκαν μήπως το θρήσκευμά τους! Βάσει του συντάγματος ουδείς έχει το δικαίωμα να παραχωρεί εθνικά δικαιώματα στους ξένους. Κάποτε εκτελέστηκε αγγελιοφόρος επειδή χρησιμοποίησε την ελληνική γλώσσα για βάρβαρα προστάγματα. Θέλετε πολιτισμό; Προστατέψτε τον από τους βαρβάρους!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...