ΕΠΙ-ΣΚΕΨΕΙΣ:

Free Web Counter

Αρχειοθήκη Κειμένων

23 Νοε 2012

ΕΜΕΙΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Κινδυνεύοντας να χαρακτηρισθώ φορτικά μονότονος, δεν θα πάψω να επισημαίνω ότι η Ιστορία τιμωρεί! Και τιμωρεί αμείλικτα όσους δεν την λαμβάνουν υπ' όψιν τους με έναν συγκεκριμένο τρόπο: Τους καταδικάζει να την ξαναζήσουν, να γευθούν πάλι τα αποτελέσματα της ροής της, αφού ο νόμος, ο οποίος την διέπει, είναι ο νόμος του «αιτίου και αιτιατού», ο οποίος ρητά ορίζει, ότι η ύπαρξη ομοίων αιτίων οδηγεί μοιραία σε εκδήλωση ομοίων αποτελεσμάτων. Και είναι μεγάλο κρίμα εμείς οι Έλληνες, ο κατ' εξοχήν ιστορικός λαός, να μην έχουμε ακόμη εμπεδώσει αυτόν τον άτεγκτο νόμο.
Από την εκλογική ακόμη διαδικασία του 2009, αναθέσαμε την ηγεσία της χώρας μας σε έναν κατά κοινήν ομολογία πανύβλακα και άπατρη ανθέλληνα, πειθόμενοι σε μία άχρωμη συνθηματολογία, η οποία αποτεινόταν στα ένστικτα και στο ακατέργαστο και φατριαστικό μας συναίσθημα, αλλά όχι και στον νού μας. Παραγνωρίσαμε έτσι την σοφή ρήση του μεγάλου μας ιστορικού Πολυβίου, ο οποίος στο Γ΄ βιβλίο των Ιστοριών του 81.7, λές και φωτογραφίζει την περίπτωση του ΓΑΠ, μας νουθετεί από τα βάθη των αιώνων:
«Καί μην δειλία καί βλακεία κατ' ιδίαν μέν αυτοίς όνειδος επιφέρει τοίς έχουσι, περί δε τόν τών όλων ηγεμόνα γενομένη κοινόν εστι καί μέγιστον συμπτωμάτων».
«Και βεβαίως η δειλία και η βλακεία εις την ιδιωτική μεν ζωή, φέρουν εντροπήν, εις αυτούς οι οποίοι τις έχουν, όταν όμως υπάρχουν εις αυτόν ο οποίος έχει την ανώτατη εξουσία όλων, είναι μέγιστο δυστύχημα για όλους».
Όμως, σαν να μην έφθανε αυτό και ενώ βλέπαμε τον ολετήρα της Πατρίδας μας, να διασύρει διεθνώς την χώρα μας και να την οδηγεί δέσμια στις ορέξεις των εχθρών της, εμείς του ξαναδώσαμε εντολή να συνεχίσει!! Αν είναι δυνατόν!! Ενήργησε η πλειοψηφία του λαού μας, όχι ως Έλληνες, αλλά ως μαζικώς υπνωτισμένα ανδράποδα!! Και έτσι μοιραία, σύμφωνα με τον προαναφερόμενο άτεγκτο νόμο, φθάσαμε στην σημερινή κατοχή και εξαθλίωση.
Αλλά το μέγεθος της προδοσίας των ταγών μας δεν τελειώνει εδώ. Πρόσφατα μας έγινε γνωστό ότι πολλοί Δήμαρχοι, χωρίς καν να πάρουν την γνώμη των πολιτών, με των οποίων την ψήφο εξελέγησαν, προσήλθαν σε συνομιλίες περί «Ελληνογερμανικής συνεργασίας», με τον κατοχικό αρμοστή Χερ Φούχτελ. Διά να παραδώσουν στον νέο γκαουλάϊτερ ό,τι ακόμη δεν έχει παραχωρήσει η κατοχική κυβέρνηση και είναι περιουσία των δημοτών τους. Λησμόνησαν ότι το ίδιο ακριβώς έπραξαν και πολλοί προκάτοχοί τους, όταν η Γερμανική μπότα συνέθλιβε το 1941 την Εθνική μας ανεξαρτησία. Προσχώρησαν στο στρατόπεδο των κατακτητών, διά να κρατήσουν την καρέκλα της εξουσίας τους, αφαιμάζοντας τους δημότες τους προς όφελος των κατοχικών στρατευμάτων. Σε τι διαφέρουν λοιπόν οι χαμερπείς ταγοί της Δημοτικής εξουσίας, από τους βδελυρούς κατοχικούς προκατόχους τους; Σε τίποτε φυσικά. Είναι οι ίδιες ελεεινές φιγούρες, οι οποίες στο όνομα της εξουσίας και του κόμματος είναι ικανοί όχι μόνον την Πατρίδα, αλλά και την ίδια τους την μάνα να ξεπουλήσουν. Και αυτούς, αγαπητοί συμπατριώτες, τους έχει αναγορεύσει Δημάρχους η άνοος πλειοψηφία μας!!
Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία μας, που παραδίδουμε, ως κράτος και άνευ αντιστάσεως, την ανεξαρτησία μας στον συγκεκριμένο άξεστο και απάνθρωπο λαό και η πέμπτη φορά που ο συγκεκριμένος λαός ασελγεί κατά συρροήν επί των Ιερών και Οσίων της Πατρίδος μας. Πως λησμονήσαμε την οικειοθελή παράδοσή μας στους Βαυαρούς με την έλευση του Όθωνα το 1833, αφού πρώτα τινές εκ των συμπατριωτών μας συνωμότησαν και σκότωσαν τον τελευταίο Αληθινό Έλληνα Ηγεμόνα Καποδίστρια; Πώς λησμονήσαμε τα δεινά και τους εξευτελισμούς, τους οποίους υπεστήκαμε ως λαός, παραδίδοντας την διακυβέρνηση του νεοσύστατου κράτους μας στην Βαυαρική Τριανδρία; Πως και δεν διανοηθήκαμε πρόσφατα, από τις πρώτες ακόμη ερωτοτροπίες των πουλημένων «πολιτικών» μας με την σημερινή γερμανική αυλή, ότι η Ιστορία θα μας επιφυλάξει πάλι την ίδια τύχη;
Πέντε φορές, με αυτή που σήμερα ζούμε, το μίσος του συγκεκριμένου λαού προς την Ελλάδα και τους Έλληνες, ξέσπασε πάνω στην χώρα και τον λαό μας, εις ανταπόδοση του πολιτισμού και των αξιών, τα οποία διαχρονικά και δωρεάν τους χαρίσαμε.
Η πρώτη ιστορικά καταγεγραμμένη επέλασή τους εναντίον μας, έγινε από τους άξεστους και απολίτιστους προγόνους τους Βησιγότθους του Αλάριχου, ο οποίος το 395 κυριολεκτικά ξεκλήρισε στο πέρασμά του κάθε τι ζωντανό και χιλιόχρονες δημιουργίες, καταντώντας τα μέρη από τα οποία πέρασε σεληνιακά τοπία!!
Η δεύτερη επέλασή τους στην χώρα μας έγινε με την Δ΄ Σταυροφορία το 1204, κατά την οποία οι έτεροι βάρβαροι πρόγονοι της Μέρκελ, Φράγκοι και Λομβαρδοί, διαμέλισαν και αφαίμαξαν την ήδη κατεχόμενη από τους Ρωμαιοβυζαντινούς Πατρίδα μας!!
Η τρίτη επέλασή τους ήταν η προαναφερθείσα Βαυαροκρατία, η οποία κατέστρεψε κάθε ελπίδα ανάπτυξης της Ελλάδος, σύμφωνα με το όραμα του Ιωάννη Καποδίστρια και των μεγάλων του Γένους Διδασκάλων.
Την τέταρτη επέλασή τους, την πλήρωσε η Ελλάδα με τόνους αίματος και οικονομική καταστροφή, θυσία στα αιμοσταγή ανδρείκελα του Γ΄ Ράϊχ, κατά τα έτη 1941-1945.
Η πέμπτη επέλασή τους είναι αυτή που ζούμε σήμερα και η οποία δεν προοιωνίζεται να είναι καλύτερη από τις άλλες!!
Αυτός ο λαός λοιπόν είναι η αιχμή του δόρατος, την οποίαν χρησιμοποιούν οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι για να εξολοθρεύσουν κάθε εστία αντίστασης προς τα εξυφαινόμενα νεοταξικά τους σχέδια στην γηραιά ήπειρο και φυσικά η Ελλάδα η οποία εξ ορισμού είναι ο αντίποδας της σκλαβιάς και το συνώνυμο της Ελευθερίας, ήταν και είναι το πρώτο υποψήφιο θύμα τους.
Το ερώτημα λοιπόν προς όλους μας είναι αν θα τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους ή αν θα αγωνισθούμε να τα ματαιώσουμε.
Τον τρόπο με τον οποίον πρέπει να αντιδράσουμε, δεν είμαι εγώ αυτός ο οποίος θα τον εισηγηθεί. Εγώ αυτό το οποίον μπορώ μόνον να πώ, είναι να αναγνωρίσουμε τα μέχρι στιγμής καταστρεπτικά λάθη μας, να πάρουμε διδάγματα από την πλούσια και διαχρονική Ιστορία μας και να αναλογισθούμε τις αξίες τις οποίες η πλειοψηφία των συμπολιτών μας απεμπόλησε.
Μόνον έτσι θα βρούμε τον τρόπο να αποτινάξουμε και πάλι τον ξένο δυνάστη και τον εγχώριο Εφιάλτη, αφού κατανοήσουμε τις αιτίες, οι οποίες μας οδήγησαν για άλλη μία φορά στο χείλος της καταστροφής!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...