ΕΠΙ-ΣΚΕΨΕΙΣ:

Free Web Counter

Αρχειοθήκη Κειμένων

28 Νοε 2012

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Σεληνιακή έκλειψη, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης στις 6,46 μοίρες των Διδύμων.
Οι σημαντικότερες όψεις που σχηματίζονται στον ουρανό, παράλληλα με την έκλειψη, είναι η σύνοδος Άρη - Πλούτωνα και το τετράγωνό τους με τον Ουρανό, η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου και το ταυ τετράγωνο των Φώτων (Ηλίου - Σελήνης) με τη σύνοδο Ποσειδώνα - Χείρωνα.

Μιλάμε για μια αρκετά σκληρή Σεληνιακή έκλειψη, η οποία κυριολεκτικά έρχεται να ρίξει μπαρούτι στο ήδη φλεγόμενο πλανητικό τοπίο.

Ο ωροσκόπος της έκλειψης, με συντεταγμένες Αθήνας, βρίσκεται στις 1,58 μοίρες των Διδύμων, στον πρώτο οίκο του αστρολογικού χάρτη της Ελλάδας, στον οποίο γίνεται πάρτι καθώς θα βρίσκονται, επίσης, η Σελήνη και ο Δίας της έκλειψης. Ο Ερμής της Ελλάδας δέχεται την επίδραση του Ποσειδώνα της έκλειψης. Σκεφτείτε πόσα ψέματα και πόσες σκανδαλώδεις συμπεριφορές έχουμε να ακούσουμε! Σκεφτείτε πόσες ιστορίες με δράκους, φαντάσματα και νάνους με επτά χέρια θα φαντάζουν εντελώς αληθινές μπροστά στις όποιες ομιλίες - δικαιολογίες θα ξεστομίσουν οι πολιτικοί μας...
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας που αποτελεί και την κορυφή του Ταυ τετραγώνου με τα Φώτα και άρα αυτός που θα εκτονώσει τις πιο δυναμικές ενέργειες του συγκεκριμένου πλανητικού σχήματος, βρίσκεται στο δέκατο οίκο της Ελλάδας, δηλαδή στο περιβάλλον που στην Κοσμική (Πολιτική) Αστρολογία συνδέεται με την κυβέρνηση!!!!!!!!!!!!
Και δυστυχώς ο Ποσειδώνας στη συγκεκριμένη περίπτωση θα λειτουργήσει σαν το ψεύδος, η φούσκα, η εξαπάτηση. Σκεφτείτε ότι σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό από αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε να εκφράζει τις ύψιστες ηθικές αξίες, τη φαντασία, την ελευθερία του να είμαστε εναρμονισμένοι με τη Συμπαντική ροή.

Για μία ακόμη φορά θέλω να τονίσω ότι αν μπούμε εμείς στη διαδικασία να αλλάξουμε τους εαυτούς μας, να γίνουμε καλύτεροι, να υπηρετήσουμε την αρετή, να απελευθερωθούμε από τα δεσμά μας και να αφεθούμε με πίστη στη Συμπαντική ροή, τότε και μόνο τότε θα αποτελέσουμε τις μονάδες που θα απαρτίσουν ένα λαό και στη συνέχεια μια ανθρωπότητα που θα αξίζει το καλύτερο...
Επανέρχομαι: ο Ερμής της Ελλάδας που δέχεται την καθοριστική επίδραση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο της έκλειψης, κυβερνάει τον τέταρτο οίκο της Ελλάδας, ο οποίος στον Κοσμική αστρολογία σχετίζεται με τα δημόσια κτίρια, τη δημόσια γη, τον ορυκτό πλούτο, κλπ.
Δικό σας!!! Φανταστείτε ό,τι θέλετε για τα υπόγεια σχέδια του πολιτικού κατεστημένου, των "ευεργετών" δανειστών μας και των "ευεργετών" πολιτικών μας, αρκεί σε αυτό που θα σκεφτείτε να υπάρχει αρκετή δόση προδοσίας, συνδυασμένης με ψέμματα, με φούσκες, με εκφοβισμό και, γενικότερα, με οτιδήποτε ποταπό.

Κι αν θέλετε να ρίξετε ακόμη περισσότερη δόση υπόγειων σκοπών και ενεργειών, σκεφτείτε ότι η σύνοδος Άρη - Πλούτωνα του ωροσκοπίου της έκλειψης, βρίσκεται πάνω στο Δία της Ελλάδας και ενεργοποιεί με τον πιο εκρηκτικό τρόπο (καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός) το τετράγωνο διαπλοκής που έχει γενέθλιο η χώρα μας μεταξύ Δία και Πλούτωνα.
Για να έχετε πληρέστερη εικόνα θα σας κάνω ένα μίνι μάθημα, αναφέροντας ότι ο όγδοος οίκος σε ένα Κοσμικό ωροσκόπιο αντιπροσωπεύει, τις αποζημιώσεις, τα δημόσια χρέη, το χρηματιστήριο.

Μη βιαστείτε να πανικοβληθείτε! Ο συγκεκριμένος τομέας προσβάλλεται από το τετράγωνο Πλούτωνα - Ουρανού από τότε που άρχισε η κρίση. Απλά τώρα η όψη ενισχύεται, γεγονός που με ανησυχεί καθώς πλέον δεν μπορώ να φανταστώ μέχρι που μπορεί να φθάσουν οι κρατούντες εις βάρος των λαών μόνο και μόνο για να ενισχύσουν και να κρατήσουν όρθιο το σαθρό τραπεζικό τους σύστημα.
Από την άλλη θλίβομαι από το γεγονός ότι χθες διάβαζα ότι οι αυτοκτονίες στη χώρα μας έχουν αυξηθεί κατά 37% (στοιχεία της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας) από το 2009 - 2011. Θλίβομαι γιατί και οι αυτοκτονίες σχετίζονται με τον όγδοο οίκο και γιατί βλέπω ότι όταν η εξουσία είναι ανάλγητη και βγάζει το πιο σκληρό της πρόσωπο, μπροστά στο χρήμα καταλύεται κάθε άλλη αξία, ακόμη και η ανθρώπινη ζωή.
Οι ίδιες όψεις εγκυμονούν τον κίνδυνο γεωφυσικών καταστροφών, ακραίων καιρικών φαινομένων, σεισμών, εκρήξεων ηφαιστείων.

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Κρόνου του χάρτη της έκλειψης πέφτει στον έκτο οίκο της Ελλάδας και δηλώνει τις πιέσεις που δέχεται η εργατική τάξη καθώς επίσης και την κατάρρευση των δημοσίων υπηρεσιών που, προφανώς, δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τους πολίτες αφού δεν έχουν τον τρόπο πλέον...

Έκλειψη σημαίνει σβήνει το φως και πρέπει να ανακαλύψω το εσωτερικό Φως. Πιστεύω ακράδαντα ότι αν όλοι ανακαλύψουμε το εσωτερικό μας Φως, αν συντονιστούμε με το εσωτερικό μας Φως, αν ενεργοποιήσουμε τις συνειδήσεις μας, αν έχουμε επίγνωση των πράξεών μας, αν αρχίσουμε να βλέπουμε τον ορίζοντα πέρα από τη μύτη μας, τότε θα φέρουμε τη μεγάλη Αλλαγή!!! Πιθανώς να είναι αυτή η αλλαγή που επιβάλλεται για να εξελιχθεί η ανθρωπότητα και να μη βουλιάξει στο βούρκο της ανοησίας της....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...