ΕΠΙ-ΣΚΕΨΕΙΣ:

Free Web Counter

Αρχειοθήκη Κειμένων

12 Σεπ 2012

ΕΣΣΥΠΕ: "Είχε δίκιο η Χρυσή Αυγή που έδρασε κατά των παράνομων "λάθρο" μικροπωλητών"!


Kόλαφο, τόσο για την κυβέρνηση και κατά των αριστερών κομμάτων, αλλά και κατά των συστημικών media που καταφέρθηκαν κατά της απόφασης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή να αντιταχθεί στους παράνομους μικροπωλητές λαθρομετανάστες με δράσεις στην Ραφήνα και το Μεσολόγγι, αποτελεί η ανακοίνωση του συνδικάτου νόμιμων μικροπωλητών Ελλάδας στο οποίο λαμβάνουν θέση καθαρά υπέρ της Χρυσής Αυγής! Σημειώνεται οτι παλαιότερα το συνδικάτο ελεγχόταν από το ΠΑΣΟΚ!
Σε τελική ανάλυση, είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ότι όλο το σύστημα επέκρινε τους βουλευτές και τα στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αλλά αδιαφόρησαν τελείως από τό γεγονός ότι ζήτησαν αρχικά από την αστυνομία να συλλάβει τους παράνομους και μετά την άρνηση των αρχών επενέβησαν οι ίδιοι, όπως έχει δικαίωμα και υποχρέωση κάθε πολίτης ο οποίος διαπιστώνει μια παρανομία.
Εν συνεχεία οι πολιτικοί αντίπαλοι "στόλισαν" τα στελέχη της ΧΑ με διάφορες κατηγορίες όπως "αντιποίηση αρχής" και άλλες τέτοιες ανοησίες, ενώ οι παράνομοι λαθρομετανάστες έμειναν στο απυρόβλητο.
Όμως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, πέτυχε τον βασικό πολιτικό του στόχο: Να αποσπάσει με στοχευμένη δράση την ευαρέσκεια του κλάδου που πλήττονται από τους παράνομους λαθρομετανάστες οι οποίοι εκτός των άλλων εμπορεύονται και "μαϊμού" προϊόντα πολυτελείας και ο οποίος κλάδος μαζί με τα μέλη των οικογενειών του αριθμούν πάνω από 200.000 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα...

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ΕΣΣΥΠΕ (Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαίθριων Πωλητών Ελλάδας), στην εν λόγω ανακοίνωση, «η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Παρά τις συνεχείς(επί σειρά ετών) εκκλήσεις μας για πάταξη του παρεμπορίου, οι εγκάθετοι καρεκλοκέντητοι, σιωπούσαν ΩΘΩΝΤΑΣ στο θάνατο τους έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές δείχνοντας ΑΝΕΧΕΙΑ σε όλους αυτούς που με ένα σεντόνι καταπατούσαν όλους τους δρόμους της χώρας, ασκώντας παρεμπόριο με οφέλη δεκάδων δις ευρώ ετησίως».

»Οι αυθόρμητες "κινήσεις ΜΑΤ" μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους με την παρότρυνση αυτή και ελπίζουμε η δράση τους να επεκταθεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας (σχετικό έγγραφο θα σταλεί από το Φορέα μας προς τη Γραμματεία της Χρυσής Αυγής), δεδομένου ότι ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας αναφέρει περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...